010 - 798 00 49

Vloerenspecialist nodig in Rotterdam?

Vloerenspecialist voor houten vloeren

De vakman is uw vloerspecialist voor houten vloeren in Rotterdam en de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor professioneel vloeren onderhoud en renovatie. Ook leveren we nieuwe vloeren van topkwaliteit. Daarnaast helpen wij als vloerenspecialist u graag bij de reparatie, het onderhoud en de aanleg van uw parket in Rotterdam. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze vloerspecialist. Zij kunnen de meest passende vloer bij uw wensen zoeken. Wij komen dan met een aantal voorbeelden en voorstellen waar u de ideale houten vloer uit kunt kiezen.

Onze specialisten zijn bekend met alle type vloeren en herstellen alle soorten schade voor u. Hieronder ziet u een voorbeeld van een door ons gerenoveerde houten vloer. U kunt voor het onderhoud van uw vloer ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan periodiek uw vloer onderhouden. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Uw vloerenspecialist in Rotterdam

Wij zijn uw vloerspecialist op het gebied van houten vloeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met alle verschillende typen vloeren. Wij leveren vloeren aan zowel bedrijven als particulieren. Onze werknemers hebben in de loop van de jaren dan ook al een groot aantal houten vloeren in winkels, woningen, bedrijven en kantoren gelegd. De enige houtsoort die wij niet leggen is grenen. Waar wij u wel weer bij kunnen helpen is een kurkvloer. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 010 - 798 00 49 of via het contactformulier op de website.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 00 49.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging