085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Vloerenspecialist voor houten vloeren

de door ons aangedragen professional is uw vloerspecialist voor houten vloeren in Rotterdam en de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor professioneel vloeren onderhoud en renovatie. Ook leveren we nieuwe vloeren van topkwaliteit. Daarnaast helpen wij als vloerenspecialist u graag bij de reparatie, het onderhoud en de aanleg van uw parket in Rotterdam. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze vloerspecialist. Zij kunnen de meest passende vloer bij uw wensen zoeken. Wij komen dan met een aantal voorbeelden en voorstellen waar u de ideale houten vloer uit kunt kiezen.

Onze specialisten zijn bekend met alle type vloeren en herstellen alle soorten schade voor u. Hieronder ziet u een voorbeeld van een door ons gerenoveerde houten vloer. U kunt voor het onderhoud van uw vloer ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan periodiek uw vloer onderhouden. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Uw vloerenspecialist in Rotterdam

Wij zijn uw vloerspecialist op het gebied van houten vloeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met alle verschillende typen vloeren. Wij leveren vloeren aan zowel bedrijven als particulieren. Onze werknemers hebben in de loop van de jaren dan ook al een groot aantal houten vloeren in winkels, woningen, bedrijven en kantoren gelegd. De enige houtsoort die wij niet leggen is grenen. Waar wij u wel weer bij kunnen helpen is een kurkvloer. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 085 - 106 1600 of via het contactformulier op de website.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606