0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Vloerenspecialist voor houten vloeren

de door ons aangedragen professional is uw vloerspecialist voor houten vloeren in Rotterdam en de regio Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor professioneel vloeren onderhoud en renovatie. Ook leveren we nieuwe vloeren van topkwaliteit. Daarnaast helpen wij als vloerenspecialist u graag bij de reparatie, het onderhoud en de aanleg van uw parket in Rotterdam. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze vloerspecialist. Zij kunnen de meest passende vloer bij uw wensen zoeken. Wij komen dan met een aantal voorbeelden en voorstellen waar u de ideale houten vloer uit kunt kiezen.

Onze specialisten zijn bekend met alle type vloeren en herstellen alle soorten schade voor u. Hieronder ziet u een voorbeeld van een door ons gerenoveerde houten vloer. U kunt voor het onderhoud van uw vloer ook een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij komen dan periodiek uw vloer onderhouden. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

versleten vloer gerenoveerde vloer

Uw vloerenspecialist in Rotterdam

Wij zijn uw vloerspecialist op het gebied van houten vloeren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met alle verschillende typen vloeren. Wij leveren vloeren aan zowel bedrijven als particulieren. Onze werknemers hebben in de loop van de jaren dan ook al een groot aantal houten vloeren in winkels, woningen, bedrijven en kantoren gelegd. De enige houtsoort die wij niet leggen is grenen. Waar wij u wel weer bij kunnen helpen is een kurkvloer. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via 0800 255 3733 of via het contactformulier op de website.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606