085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Parket onderhoud in Rotterdam

Uw mooie vloer heeft onderhoud nodig. de door ons aangedragen professional geeft u advies, maar wij kunnen deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Veelal volstaat periodiek onderhoud 1 tot 2x per jaar. Uw gelakte vloer wordt gereinigd en voorzien van een polish laag. Uw olievloer of hardwasolie vloer wordt gereinigd en afgewerkt met onderhoudsolie.

Onderhoud = Behoud

Een parketvloer is mooi en sfeervol. Om uw houten vloer in goede staat te houden moet u regelmatig onderhoud laten plegen aan het parket. Wij zijn de specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw vloeren. Het onderhouden van uw parket zorgt voor een langere levensduur. Onze medewerkers voeren de volgende werkzaamheden uit;

  • Reinigen
  • Polishen/Oliën
  • Glans behandelen

Wanneer u zelf uw vloer gaat onderhouden raden wij u aan om advies bij ons in te winnen over de aanpak van het onderhoud. Elke vloer is anders en u moet bij het onderhouden van uw houten vloeren rekening houden met de unieke condities van uw vloer. Daarnaast moet u voor het onderhoud van uw parket producten van hetzelfde merk gebruiken. Hiermee voorkomt u dat de producten niet op elkaar aansluiten.

Wat gebeurt er tijdens het onderhoud?

Uw vloer wordt professioneel gereinigd en opnieuw beschermd.

Uw werkzaamheden

U onderhoudt uw vloer met zorg en gebruikt daarbij de voorgeschreven producten. Wij adviseren u en bieden u de mogelijkheid de juiste producten voor uw vloer aan te schaffen.

Voorkom krassen op uw vloer!

Naast het juiste onderhoud adviseren wij meubilair te voorzien van Scratch No More bescherming of viltglijders. Een goede entreemat zorgt er voor dat vuil en vocht bij de entree worden verzameld.

Wilt u professioneel advies voor het behoud van uw vloer? Of wilt u uw vloer laten onderhouden in Rotterdam? Neem dan contact met ons op via 085 - 106 1600 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606