010 - 798 00 49

Vloerenspecialist nodig in Rotterdam?

Parket onderhoud in Rotterdam

Uw mooie vloer heeft onderhoud nodig. De vakman geeft u advies, maar wij kunnen deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Veelal volstaat periodiek onderhoud 1 tot 2x per jaar. Uw gelakte vloer wordt gereinigd en voorzien van een polish laag. Uw olievloer of hardwasolie vloer wordt gereinigd en afgewerkt met onderhoudsolie.

Onderhoud = Behoud

Een parketvloer is mooi en sfeervol. Om uw houten vloer in goede staat te houden moet u regelmatig onderhoud laten plegen aan het parket. Wij zijn de specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw vloeren. Het onderhouden van uw parket zorgt voor een langere levensduur. Onze medewerkers voeren de volgende werkzaamheden uit;

 • Reinigen
 • Polishen/Oliën
 • Glans behandelen

Wanneer u zelf uw vloer gaat onderhouden raden wij u aan om advies bij ons in te winnen over de aanpak van het onderhoud. Elke vloer is anders en u moet bij het onderhouden van uw houten vloeren rekening houden met de unieke condities van uw vloer. Daarnaast moet u voor het onderhoud van uw parket producten van hetzelfde merk gebruiken. Hiermee voorkomt u dat de producten niet op elkaar aansluiten.

Wat gebeurt er tijdens het onderhoud?

Uw vloer wordt professioneel gereinigd en opnieuw beschermd.

Uw werkzaamheden

U onderhoudt uw vloer met zorg en gebruikt daarbij de voorgeschreven producten. Wij adviseren u en bieden u de mogelijkheid de juiste producten voor uw vloer aan te schaffen.

Voorkom krassen op uw vloer!

Naast het juiste onderhoud adviseren wij meubilair te voorzien van Scratch No More bescherming of viltglijders. Een goede entreemat zorgt er voor dat vuil en vocht bij de entree worden verzameld.

Wilt u professioneel advies voor het behoud van uw vloer? Of wilt u uw vloer laten onderhouden in Rotterdam? Neem dan contact met ons op via 010 - 798 00 49 of vul ons contactformulier in.

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Expert in houten vloeren
 • Flexibele instelling
 • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 00 49.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Houten vloeren leggen
 • Laminaat leggen
 • Vloeronderhoud
 • Vloerrenovatie
 • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging