0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Parket onderhoud in Rotterdam

Uw mooie vloer heeft onderhoud nodig. de door ons aangedragen professional geeft u advies, maar wij kunnen deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Veelal volstaat periodiek onderhoud 1 tot 2x per jaar. Uw gelakte vloer wordt gereinigd en voorzien van een polish laag. Uw olievloer of hardwasolie vloer wordt gereinigd en afgewerkt met onderhoudsolie.

Onderhoud = Behoud

Een parketvloer is mooi en sfeervol. Om uw houten vloer in goede staat te houden moet u regelmatig onderhoud laten plegen aan het parket. Wij zijn de specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw vloeren. Het onderhouden van uw parket zorgt voor een langere levensduur. Onze medewerkers voeren de volgende werkzaamheden uit;

  • Reinigen
  • Polishen/Oliën
  • Glans behandelen

Wanneer u zelf uw vloer gaat onderhouden raden wij u aan om advies bij ons in te winnen over de aanpak van het onderhoud. Elke vloer is anders en u moet bij het onderhouden van uw houten vloeren rekening houden met de unieke condities van uw vloer. Daarnaast moet u voor het onderhoud van uw parket producten van hetzelfde merk gebruiken. Hiermee voorkomt u dat de producten niet op elkaar aansluiten.

Wat gebeurt er tijdens het onderhoud?

Uw vloer wordt professioneel gereinigd en opnieuw beschermd.

Uw werkzaamheden

U onderhoudt uw vloer met zorg en gebruikt daarbij de voorgeschreven producten. Wij adviseren u en bieden u de mogelijkheid de juiste producten voor uw vloer aan te schaffen.

Voorkom krassen op uw vloer!

Naast het juiste onderhoud adviseren wij meubilair te voorzien van Scratch No More bescherming of viltglijders. Een goede entreemat zorgt er voor dat vuil en vocht bij de entree worden verzameld.

Wilt u professioneel advies voor het behoud van uw vloer? Of wilt u uw vloer laten onderhouden in Rotterdam? Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606