010 - 798 00 49

Vloerenspecialist nodig in Rotterdam?

Een nieuwe parketvloer kopen in Rotterdam

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Wij hebben een ruim scala topmerken in ons assortiment opgenomen. Bovendien kan iedereen ons inschakelen voor een kwalitatief hoogstaande parketvloer. Wij zijn winkels, woningen, kantoren en bedrijven van dienst bij het leggen, onderhouden en repareren van vloeren. Alle klanten hebben verschillende wensen. Kantoren en winkels willen vaak een stevige vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik en een vloer die laag in onderhoud is. Bij woningen is het ook belangrijk dat uw interieur en de woning passen bij de vloer. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn bekend met alle eigenschappen van onze vloeren en kunnen u dan ook uitstekend adviseren.

Laminaat

Laminaat kent vele toepassingen en is geschikt voor iedere ondergrond. Wij hebben voor elk budget en voor elke smaak een passende laminaatvloer voor in de huiskamer, slaapkamer of studeerkamer. Maar ook voor toepassingen in bijvoorbeeld kantoren is er een geschikte laminaatvloer. Desgewenst deskundig gelegd door onze eigen vloerenleggers.

Houten vloeren (de multiplank)

Deze vloersoort is opgebouwd uit een onderlaag van 9 of 12 mm multiplex. Hierop is een massieve laag gelijmd van 3, 4 of 6 mm massief hout. Diverse breedtes zijn mogelijk. De vloeren worden op diverse manieren bewerkt en afgewerkt. Uw nieuwe vloer kan gerookt en afgewerkt worden in een kleur naar keuze zodat de vloer past bij uw woonsituatie.

Lamelparket

Een lamel parketvloer is opgebouwd uit een fineerlaag, een tussenlaag en vervolgens een toplaag. Kies de gewenste breedte en u heeft een vloer waar u jarenlang mee vooruit kan.

Wilt u ook een nieuwe vloer aanschaffen? Aan de hand van uw situatie en wensen geven we u gedegen advies. De vakman helpt u graag bij de juiste keuze voor uw parketvloer in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op!

Ons werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Expert in houten vloeren
  • Flexibele instelling
  • Man van zijn woord

Maak een afspraak

Onze vloerenspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 010 - 798 00 49.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Houten vloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Vloeronderhoud
  • Vloerrenovatie
  • Vloeradvies

Werkgebied

Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Delft, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en omstreken.

Hoofdvestiging