0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Een nieuwe parketvloer kopen in Rotterdam

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Wij hebben een ruim scala topmerken in ons assortiment opgenomen. Bovendien kan iedereen ons inschakelen voor een kwalitatief hoogstaande parketvloer. Wij zijn winkels, woningen, kantoren en bedrijven van dienst bij het leggen, onderhouden en repareren van vloeren. Alle klanten hebben verschillende wensen. Kantoren en winkels willen vaak een stevige vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik en een vloer die laag in onderhoud is. Bij woningen is het ook belangrijk dat uw interieur en de woning passen bij de vloer. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn bekend met alle eigenschappen van onze vloeren en kunnen u dan ook uitstekend adviseren.

Laminaat

Laminaat kent vele toepassingen en is geschikt voor iedere ondergrond. Wij hebben voor elk budget en voor elke smaak een passende laminaatvloer voor in de huiskamer, slaapkamer of studeerkamer. Maar ook voor toepassingen in bijvoorbeeld kantoren is er een geschikte laminaatvloer. Desgewenst deskundig gelegd door onze eigen vloerenleggers.

Houten vloeren (de multiplank)

Deze vloersoort is opgebouwd uit een onderlaag van 9 of 12 mm multiplex. Hierop is een massieve laag gelijmd van 3, 4 of 6 mm massief hout. Diverse breedtes zijn mogelijk. De vloeren worden op diverse manieren bewerkt en afgewerkt. Uw nieuwe vloer kan gerookt en afgewerkt worden in een kleur naar keuze zodat de vloer past bij uw woonsituatie.

Lamelparket

Een lamel parketvloer is opgebouwd uit een fineerlaag, een tussenlaag en vervolgens een toplaag. Kies de gewenste breedte en u heeft een vloer waar u jarenlang mee vooruit kan.

Wilt u ook een nieuwe vloer aanschaffen? Aan de hand van uw situatie en wensen geven we u gedegen advies. de door ons aangedragen professional helpt u graag bij de juiste keuze voor uw parketvloer in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606