085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Een nieuwe parketvloer kopen in Rotterdam

Wilt u een nieuwe vloer kopen? Wij hebben een ruim scala topmerken in ons assortiment opgenomen. Bovendien kan iedereen ons inschakelen voor een kwalitatief hoogstaande parketvloer. Wij zijn winkels, woningen, kantoren en bedrijven van dienst bij het leggen, onderhouden en repareren van vloeren. Alle klanten hebben verschillende wensen. Kantoren en winkels willen vaak een stevige vloer die bestand is tegen dagelijks gebruik en een vloer die laag in onderhoud is. Bij woningen is het ook belangrijk dat uw interieur en de woning passen bij de vloer. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn bekend met alle eigenschappen van onze vloeren en kunnen u dan ook uitstekend adviseren.

Laminaat

Laminaat kent vele toepassingen en is geschikt voor iedere ondergrond. Wij hebben voor elk budget en voor elke smaak een passende laminaatvloer voor in de huiskamer, slaapkamer of studeerkamer. Maar ook voor toepassingen in bijvoorbeeld kantoren is er een geschikte laminaatvloer. Desgewenst deskundig gelegd door onze eigen vloerenleggers.

Houten vloeren (de multiplank)

Deze vloersoort is opgebouwd uit een onderlaag van 9 of 12 mm multiplex. Hierop is een massieve laag gelijmd van 3, 4 of 6 mm massief hout. Diverse breedtes zijn mogelijk. De vloeren worden op diverse manieren bewerkt en afgewerkt. Uw nieuwe vloer kan gerookt en afgewerkt worden in een kleur naar keuze zodat de vloer past bij uw woonsituatie.

Lamelparket

Een lamel parketvloer is opgebouwd uit een fineerlaag, een tussenlaag en vervolgens een toplaag. Kies de gewenste breedte en u heeft een vloer waar u jarenlang mee vooruit kan.

Wilt u ook een nieuwe vloer aanschaffen? Aan de hand van uw situatie en wensen geven we u gedegen advies. de door ons aangedragen professional helpt u graag bij de juiste keuze voor uw parketvloer in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606