0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloerenspecialist Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloerenspecialist in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Rotterdam

Renovatie parket in Rotterdam

Geef uw parket vloer een tweede leven en schakel ons in voor renovatie. de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande vloeren in Rotterdam en omgeving. Wij beginnen met het stofvrij schuren en afwerken in de gewenste vorm. Vervolgens worden de vloeren afgewerkt met olie, hardwasolie of lak. Ook kan uw parket worden aangekleurd met kleurpigment.

Renovatie van een bestaande parket vloer loont. Uw parket ziet er na behandeling weer als nieuw uit. Tevens is het mogelijk om de vloer aan te helen of te repareren. Informeer naar de mogelijkheden en vraag gratis een offerte aan.

Snelle renovatie houten vloer

Bij renoveren van uw parket in Rotterdam beginnen wij altijd met het schuren. Ook worden de v-groeven indien aanwezig gefreesd. Wij schuren de gehele vloer en voeren daarna kleine werkzaamheden uit, zoals spijkers drevelen. Daarna wordt de vloer opnieuw gepolijst en afgewerkt. Wij hebben hier veel ervaring mee waardoor we snel kunnen werken. Zo heeft u zo weinig mogelijk overlast. Hieronder ziet u een houten vloer die wij hebben gerenoveerd.

 

vloer schuren nieuwe vloer

De randafwerking kan ook opnieuw geplaatst worden. Breed toepasbaar zijn de MDF plinten die er voor zorgen dat de plint bij de wand hoort omdat deze op vele manieren afgewerkt kan worden.

  • Schuren
  • Frezen
  • Vullen
  • Polijsten
  • Aankleuren
  • Afwerken

Wilt u uw parket renoveren? Of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met een renovatie van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. Wij staan in Rotterdam en omgeving voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606