085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Vloeren Rotterdam
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een vloeren in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een vloeren die werkzaam is in Rotterdam

Renovatie parket in Rotterdam

Geef uw parket vloer een tweede leven en schakel ons in voor renovatie. de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande vloeren in Rotterdam en omgeving. Wij beginnen met het stofvrij schuren en afwerken in de gewenste vorm. Vervolgens worden de vloeren afgewerkt met olie, hardwasolie of lak. Ook kan uw parket worden aangekleurd met kleurpigment.

Renovatie van een bestaande parket vloer loont. Uw parket ziet er na behandeling weer als nieuw uit. Tevens is het mogelijk om de vloer aan te helen of te repareren. Informeer naar de mogelijkheden en vraag gratis een offerte aan.

Snelle renovatie houten vloer

Bij renoveren van uw parket in Rotterdam beginnen wij altijd met het schuren. Ook worden de v-groeven indien aanwezig gefreesd. Wij schuren de gehele vloer en voeren daarna kleine werkzaamheden uit, zoals spijkers drevelen. Daarna wordt de vloer opnieuw gepolijst en afgewerkt. Wij hebben hier veel ervaring mee waardoor we snel kunnen werken. Zo heeft u zo weinig mogelijk overlast. Hieronder ziet u een houten vloer die wij hebben gerenoveerd.

 

vloer schuren nieuwe vloer

De randafwerking kan ook opnieuw geplaatst worden. Breed toepasbaar zijn de MDF plinten die er voor zorgen dat de plint bij de wand hoort omdat deze op vele manieren afgewerkt kan worden.

  • Schuren
  • Frezen
  • Vullen
  • Polijsten
  • Aankleuren
  • Afwerken

Wilt u uw parket renoveren? Of wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met een renovatie van uw houten vloer? Neem dan contact met ons op. Wij staan in Rotterdam en omgeving voor u klaar!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een vloeren die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606